Wandelcoaching betekent voor mij: doe het als je behoefte hebt aan in beweging komen, een frisse kijk op jezelf en het leven m.b.v. natuur!

Tot jezelf komen in de natuur: in stilte wandelend of met ruimte voor een goed gesprek. Natuur heeft geen oordeel, je hoeft niks te presteren.

Mijn NB inzicht is dat je natuurlijke energie gaat stromen, met als gevolg dat je van nature transformeert incluis je perceptie: hoe je je voelt, hoe je het leven ziet, welke opties je hebt.

Net als opruimen, reinigen en dingetjes vervangen in huis kun je dat doen in je fysieke lichaam en je energiesysteem (aura chacra's). En natuur helpt daar krachtig bij.

Tijdens wandelcoaching ontstaat ruimte voor de natuurlijke diepere lagen in jezelf, het is thuis komen + helder verbinding maken met je essentie (hart~intuitie).

Er is veel literatuur beschikbaar over de heilzame werking van wandelcoaching. Dus dat houd ik kort.

* in beweging zijn, dieper doorademend en met alle zintuigen wakker, in een gezonde omgeving. Wandelen is gezond.

* de optie om natuur als spiegel + representant van wat er speelt in situaties of relaties gebruiken (systemisch werken) te laten werken.

Hoe werk ik:

Als wandelcoach help ik je hulpvraag te verhelderen, in proces te gaan en met nieuwe inzichten fris actie te ondernemen door volgende stappen te zetten.

Als begeleider combineer ik mijn 30 jaar ervaring als Co-counselor, Natuurgids, Creatief Therapeut Beeldend, AuraHealer&Reader en Wandelcoachingmethode TRIA.

De coaching vindt plaats in 1 van de vele natuurgebieden in de omgeving van Nijmegen.